Diensten en visie

Hallo!

 Wilt u marktleider worden in uw niche? #1 op Google voor een zoekwoord dat er echt toe doet in uw branche? Een bedrijf dat structurele groei realiseert?

Dan kunnen wij u helpen. Laat onze experts uw online marketinginspanningen beheren en ontdek zelf wat het betekent om online succesvol te zijn.

Meetbaar meer winst

Marketing moet meetbaar meer opleveren dan het kost. We werken met heldere doelen, waarbij elke euro meetbaar rendement oplevert.

Uw vermogen

Wij werken voor het succes van uw campagne. Zo heeft u altijd zicht op de resultaten en is de campagne uw eigendom.

Geen voorwaarden

Wij willen werken met opdrachtgevers die ook met ons willen werken. Daarom werken wij met partnerships die maandelijks opzegbaar zijn.

Internetmarketingbureau voor groeibedrijven

Wij zijn Frey Internet Marketing Agency en wij zorgen ervoor dat u meetbare groei realiseert. Hoe? Met transparante online marketing en flexibele samenwerking.

Het proces

Combineren marketingdiensten

Wij helpen je graag met het samenstellen van de perfecte combinatie van verschillende online marketing diensten. Samen met jou creëren we een integrale online strategie. Ben je er klaar voor?

Strategie

Zonder strategie ben je nergens. Waar begin je? En waarmee: SEO, SEA, sociaal netwerk of e-mail? Kracht zit in een zinvolle combinatie.

Optimalisatie

Meer leads van Google? Zoekmachineoptimalisatie (SEO) kan u hierbij helpen. Met een gerichte aanpak creëren we resultaat op de lange termijn. Wij werken aan alle aspecten van SEO, zodat uw positie in Google voortdurend wordt verbeterd en versterkt. Is het tijd om nummer één te gaan?

Adverteren

Met SEA bereikt u potentiële klanten precies op het juiste moment: wanneer ze naar u op zoek zijn. Adverteer slim en zie uw advertentie-inkomsten direct stijgen. Wij targeten uw doelgroep met winstgevende en krachtige campagnes. Via zoekmachines, scherm of sociale netwerken: alles is mogelijk.

Waarom zou u beginnen met online marketing?

Internetmarketing kun je al jaren niet meer negeren. Uw potentiële klanten zijn online, of u er nu bent of niet. Dan kun je maar beter zorgen dat je zichtbaar bent, toch? Met internetmarketing bereikt u precies de doelgroep die u wilt. Met (bijvoorbeeld) zoekmachine optimalisatie (SEO outsourcing), zoekmachine adverteren (SEA outsourcing) of social advertising wordt u zichtbaar waar het ertoe doet voor uw ideale doelgroep. En daar profiteert u van, want het percentage consumenten dat online koopt stijgt jaar na jaar gestaag.